Stage MBO Werktuigbouw

BlueAlp Production B.V. ontwerpt en maakt procesinstallaties die van afvalplastic weer chemicaliën maken. Afvalplastic wordt zo door ons hergebruikt! Zo dragen wij bij aan minder afvalhopen, een beter milieu en minder CO2-uitstoot. BlueAlp draagt bij aan de circulaire economie, en we zijn hiermee klaar voor de toekomst!

De passie voor techniek werkt door in onze producten. We maken in Eindhoven bijzondere installaties, welke wereldwijd worden verkocht. Wij beschouwen de uitdaging van onze klanten als de onze, en we geven niet op voordat alles werkt zoals het hoort. 

Wil jij hier aan mee werken? Binnen BlueAlp zijn wij namelijk opzoek naar een stagiair voor onze teken afdeling! 

Mechanical Design (stage)

In deze stage bestaan je dagelijkse werkzaamheden onder andere uit: 

  • Het uitvoeren van tekenwerkzaamheden ten behoeve van leidingen en vaten 

  • Het opstellen van layout-drawings 

  • Meewerken aan constructietekeningen, zoals overzichtstekeningen en detailtekeningen

  • Deelnemen aan projectteamoverleg

We hebben je veel te bieden

Je maakt deel uit van een gemotiveerd en kundig (klein) team, die je goed zullen begeleiden. Je hebt volop ruimte voor het bedenken en uitwerken van je eigen initiatieven en je leert werken met verschillende systemen. BlueAlp is een informele, dynamische organisatie. Je krijgt tevens een stagevergoeding. 

Wat vragen wij van jou voor deze functie

Je bent een derde- of vierdejaars student aan een MBO-opleiding niveau 4 (bij voorkeur werktuigbouwkunde). Je bent leergierig, enthousiast en kan zowel zelfstandig als in een team werken. Je hebt affiniteit met tekenwerk, wij werken met Cadworks (AutoCAD 3D) en Inventor. 

Enthousiast geworden van deze stage?

Stuur dan je CV + motivatie naar onze HR-afdeling via HR@bluealp.nl of bel voor meer informatie naar 085-7823000